Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HžadaHžada  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.

Goto down 
+11
dannysek
Beatiful_Nightmare:D
Žany
Anna Kuolematon Raato
fall out girl111
malabugy
iwus66
FOB-girl
aduda
verca
Fucking Admin!
15 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27  Next

Ktora Hoodie je najkrajšia?
*1
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_lcap19%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_rcap
 19% [ 3 ]
*2
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_lcap6%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_rcap
 6% [ 1 ]
*3
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_lcap6%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_rcap
 6% [ 1 ]
*4
 6% [ 1 ]
*5
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_lcap19%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_rcap
 19% [ 3 ]
*6
 6% [ 1 ]
*7
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_lcap25%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_rcap
 25% [ 4 ]
*8
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_lcap13%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Vote_rcap
 13% [ 2 ]
Celkom hlasov : 16

AutorSpráva
dannysek
Dedicated Fan
Dedicated Fan
dannysek

Počet príspevkov : 201
Registration date : 09.08.2007

Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Empty
OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:17 pm

ajajajajaj ja uz jsem dedicated fan!!!!!!!!!! juuujj a ted budu mit dalsi az pri 450 jo?? hm, budu sem muset chodit casto Very Happy
Návrat hore Goto down
http://falloutboyatd.blog.cz
Absolute Fan
Absolute Fan

Počet príspevkov : 1485
Registration date : 14.09.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:17 pm

ja skor poznam ludi ktori FOB nepoznaju vobec.Napr tu kde byfam ix sto pro poznam len ja to som si ista.Tu kazdy fici na hip hope.POdla mna odveci....
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:20 pm

ehm to podla coho vam tam dafa to aky ste fan?Very Happy podla poctu prispevkov?
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

Počet príspevkov : 2076
Registration date : 27.06.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:21 pm

tiez som na tom rovnako vsetci len Hip hop
A chalana by som tu necakala Very Happy
Návrat hore Goto down
https://falloutboy.slovakforum.net
dannysek
Dedicated Fan
Dedicated Fan
dannysek

Počet príspevkov : 201
Registration date : 09.08.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:22 pm

presne tak Very Happy ale ses na tom lip nez ja... ja sem prvni mesic co sem byla registrovana nechodila vubec Very Happy az ted jsem tu vlastne poradne podruhy Very Happy hele ja uz du tak papa Very Happy
Návrat hore Goto down
http://falloutboyatd.blog.cz
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:24 pm

papa Very Happy
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:26 pm

presne omg alebo ze hitovecky co boli aktualne v maji taq teraz ix objavili ako novinky:D proste tu kde byfam je sami traper.ja sa tu s nikym nekamosim a ani mi to nexyba.staci mi chat:D
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:27 pm

a odkial si ????? ja tiez moc kamosov nemam...asi tak ze fakt malo...na internete ich mam viac Very Happy
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:33 pm

ja som z vyxodu:P presnejsie byfam asi 12 km od Presova v trapnej mnou nenavidenej dedine Hubosovce:D a jj na nete mam ovela vjac kamosof ale napr aj v skole ix mam dost:P
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:36 pm

vychod jooj. Very Happy ja zapad Very Happy a je tu tiez malo fans ale sak mne to neva. Very Happy
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimePo september 17, 2007 11:41 pm

jaaaj vsade ix je nejaq malo:( ma to mrzi ze taku super hudbu pocuva strasne malo ludi a trapne basne s nadavkami kzdy druhy:(
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

Počet príspevkov : 5495
Registration date : 13.07.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeUt september 18, 2007 8:26 am

kto chce poslem!!
Návrat hore Goto down
Žany
Loyal Fan
Loyal Fan
Žany

Počet príspevkov : 827
Registration date : 27.07.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeUt september 18, 2007 8:26 pm

a řeč je tady o čem? Very Happy
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeUt september 18, 2007 9:31 pm

Very Happy to by som aj ja rada vedela o com rec
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeUt september 18, 2007 9:35 pm

ze kto chce videa z youtube poslem alebo ak chcete,stiahnite si program
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeUt september 18, 2007 9:40 pm

jaaaaj taq ja by som si aj pozrela ale taq akoze mam totalne pomaly net a aj na kratke minutove video musim dlhooooo cakat:( ale niektore som ai aj pozrela najma tje haluzne:P
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeSt september 19, 2007 11:16 am

ak chces staci len poslat link a ja ti ho stiahnem.....nerobi problem...ok??heeh aj ja som z vychodu....
Návrat hore Goto down
Anna Kuolematon Raato
TBO fan
TBO fan
Anna Kuolematon Raato

Počet príspevkov : 2125
Registration date : 25.08.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeSt september 19, 2007 7:33 pm

já mám taky víc kámošů na netu...potoe z mýho okolí je normálních lidí,teda normálních pro mě fakt málo...Very Happy
Návrat hore Goto down
http://anulkyblogisek.blog.cz
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeSt september 19, 2007 8:09 pm

heh aj u nas je to tak....ja som vlastne sama v tride a vo svojom okoli co nepocuva hiphop.....grr fuuj
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeSt september 19, 2007 11:48 pm

:Dpresne taq presne taq:D ja som tjez sama v okoli aj v triede co nepocuva hip hop a disco:D myslim ze nas takych vjac ako pozeram:D
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 3:04 pm

heh....ja poznam len vas co nepocuvate hiphop....
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 4:28 pm

Takze ludi co nepocuvaju Hip hop poznam len cez internet Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Žany
Loyal Fan
Loyal Fan
Žany

Počet príspevkov : 827
Registration date : 27.07.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 4:54 pm

no tak zase u nás tolik hip hop tolik neletí Very Happy
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 5:59 pm

Very Happy ja tjez poznam ludi co nepocuvaju hip hop len cez net:D
Návrat hore Goto down
Anna Kuolematon Raato
TBO fan
TBO fan
Anna Kuolematon Raato

Počet príspevkov : 2125
Registration date : 25.08.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 6:04 pm

tak já znám vcelku hodně lidí co neposlouchá hop ale spíš převažujou hopeři....Very Happy ale znám jednoho uplně jednu šílenou gothičku co vypadá jako smrt....Very Happy občas se jí i leknu....Very Happy vždycky má černej dlouhej kabát...černý vlasy,černá rtěnka....takový černý hadry,občas dokonce gothic čaty...no někdy z ní de hrůza....Very Happy
Návrat hore Goto down
http://anulkyblogisek.blog.cz
Sponsored content

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 8 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.
Návrat hore 
Strana 8 z 27Choď na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpoveda na témy v tomto fóre.
 :: Fall out boy :: Pete Wentz-
Prejdi na: