Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HžadaHžada  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.

Goto down 
+11
dannysek
Beatiful_Nightmare:D
Žany
Anna Kuolematon Raato
fall out girl111
malabugy
iwus66
FOB-girl
aduda
verca
Fucking Admin!
15 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next

Ktora Hoodie je najkrajšia?
*1
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_lcap19%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_rcap
 19% [ 3 ]
*2
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_lcap6%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_rcap
 6% [ 1 ]
*3
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_lcap6%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_rcap
 6% [ 1 ]
*4
 6% [ 1 ]
*5
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_lcap19%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_rcap
 19% [ 3 ]
*6
 6% [ 1 ]
*7
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_lcap25%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_rcap
 25% [ 4 ]
*8
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_lcap13%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Vote_rcap
 13% [ 2 ]
Celkom hlasov : 16

AutorSpráva
Absolute Fan
Absolute Fan

Počet príspevkov : 1485
Registration date : 14.09.2007

Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Empty
OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 6:12 pm

Very Happy mnoo vjem si ju predstav.raz som videla program o gotickom obleceni a liceni a taq:P mno dost brutal
Návrat hore Goto down
Anna Kuolematon Raato
TBO fan
TBO fan
Anna Kuolematon Raato

Počet príspevkov : 2125
Registration date : 25.08.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 6:13 pm

mě se ten styl líbí....má to něco do sebe! určitě ty lidi sou zajímavější než hopeři...!!
ale stejně nejhustčí lidi sou punkeři...z těch prostě nemůžu....myslim ty fakt drsný s kohoutama,kérkama,bodcama kolem krku atd...Very Happy ty sou taky brutální !!! Very Happy
Návrat hore Goto down
http://anulkyblogisek.blog.cz
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

Počet príspevkov : 5495
Registration date : 13.07.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 8:57 pm

ja som sa pytala ucitelky ci by bola kludna keby som nosila obojok...povedala ze nech sa ani neopovazim...
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 10:13 pm

Very Happy jj je to zaujimave ale ja by som asi nemala odvahu sa taq obliekat Very Happy my mame v triede jedneho spoluziaka celkom pekneho ale on je metalista,stale v ciernom a nosi tje pyramidky a take naramky mno a take brutalne stanisticke trika! proste husty ale paci sa mi to Razz
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 2:43 pm

heh ja som stretla raz metlacku bola ochh....noo mne sa to nepaci.....
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

Počet príspevkov : 2076
Registration date : 27.06.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 2:50 pm

bozze mne sa to moc paci...raz so videla taku super babu...mala take cirne saty a na nich boli zichrky mala dlhe cierne vlasy a taky kriklavo zlty ruksak...uplne suúper to bolo Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
https://falloutboy.slovakforum.net
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 4:23 pm

heh....casto stretavam hoperov a metlakov....raz som stretla emo a mala som dost...
Návrat hore Goto down
Anna Kuolematon Raato
TBO fan
TBO fan
Anna Kuolematon Raato

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 6:42 pm

mě se to všechno moc líbí...ostny,černý šaty,černý vlasy...no hroozně se mi to líbí Very Happy heh tak já kdybych nosila obojek tak no nevim no...máma by mě asi zabila...táta pochválil a ve škole tak to fakt nevim no....Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 7:20 pm

heh...moj oco pocuva DM a RHCP tak neviem....a mamka neviem co pocuva asi tak....aj mne sa pacia cierne saty,vlasy...v 8.rocniku idem na cierno
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

Počet príspevkov : 2076
Registration date : 27.06.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 7:22 pm

ja nie...sa mi cirna nesikne Very Happy by som vyzerala divno Very Happy som taky bledy typ Very Happy chapes modre oci blond vlasy Very Happy Very Happy vyzerala by som debilne s ciernymi vlasmi Very Happy
Návrat hore Goto down
https://falloutboy.slovakforum.net
Anna Kuolematon Raato
TBO fan
TBO fan
Anna Kuolematon Raato

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 7:57 pm

jako smrt??? Very Happy ke mě se zas nehodí vůbec blond...Very Happy vypadala bych fakt divně...Very Happy to zase ke mě de ta černá Very Happy já si taky budu asi v osmičce barvit hřívu....Very Happy jééé už se T̊IM!!! Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 9:09 pm

aj jaa...
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 9:56 pm

Very Happy jaaaaaaj ja som cela cierne vlasy ale mama mi to zatrhla Very Happy ja mam tjez dost bledu pokozku a svetlohnede vlasy cize tjez by som asi dost blbo vyzerala Razz zatial som spokojna s tym co mam Razz mozno niekedy to risknem
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:23 pm

ja som hneda furt mam ruzove lica...ale ked vecer idem spat okolo 00:00 som bleda ako stena
Návrat hore Goto down
malabugy
Absolute Fan
Absolute Fan
malabugy

Počet príspevkov : 1519
Registration date : 28.06.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:40 pm

no ja se bleda od mala a taky sem chcela erné vlasy ale to bych vypadala jak samara z kruhu Smile
Návrat hore Goto down
http://www.falloutboyrock.blog.cz
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:43 pm

heh ja niesom bleda....ja som akurat v zime bleda aj to len prvych par dni..potom sa to napravi...
Návrat hore Goto down
malabugy
Absolute Fan
Absolute Fan
malabugy

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:44 pm

ja celoživotně asi tak trochu bledší jak pat Smile a to on je bledý / ale hezký Smile
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:47 pm

Very Happy radsej budem mat svetlohnede vlasy ako cierne a budem vyzerat ako debil Very Happy to zas nje
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:47 pm

jj.....ja v jeseni a v zime som bleda....na jar mam ruzovu tvar a v lete opalenu...toto leto to tak nebolo...cely cas som bola doma...mala som uraz....mam jednu ruku bielu a druhu uz pomaly tiez
Návrat hore Goto down
malabugy
Absolute Fan
Absolute Fan
malabugy

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:49 pm

docela ujetý jedna bíla druhá opalená
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:52 pm

Very Happy to by som cela vidiet jednu bjelu jednu opalenu Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:52 pm

kazdy sa mi smial v lete som preto chodila v dlhych rukavoch a este k tomu aj v ciernom
Návrat hore Goto down
dannysek
Dedicated Fan
Dedicated Fan
dannysek

Počet príspevkov : 201
Registration date : 09.08.2007

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:54 pm

chjo:D já jsem normálně v létě opálená (teda asi dva týdny) a v zimě bílá Very Happy.. to je přece normální ne?Very Happy
Návrat hore Goto down
http://falloutboyatd.blog.cz
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:57 pm

juuuuj to muselo byt neprijemne! sice ani ja som na tom nebola najlepsie! xcela som sa opalit a len som sa cela osypala skriabala sa a skoro tyzden som nemohla ist medzi ludi lebo som vyzerala ako debil a zistila som ze mam alergiu na silne slnko.cize ja sa opalovat nemozem takze som bleda nonstop cely rok Razz
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:59 pm

mne bolo dobre v ciernom...aj ked kazdy na mna pozeral mne bolo fajn....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 9 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.
Návrat hore 
Strana 9 z 27Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpoveda na témy v tomto fóre.
 :: Fall out boy :: Pete Wentz-
Prejdi na: