Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

pro ty co maj rádi pata

Goto down 
+11
Anna Kuolematon Raato
dannysek
Beatiful_Nightmare:D
Žany
iwus66
FOB-girl
verca
aduda
suchinka
Fucking Admin!
malabugy
15 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 35  Next
AutorSpráva
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

Počet príspevkov : 5495
Registration date : 13.07.2007

pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimeŠt november 08, 2007 12:15 am

hhee to som mala minuly rok...
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

Počet príspevkov : 1485
Registration date : 14.09.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimeŠt november 08, 2007 12:26 am

Very Happy akoze xemiu mam rada zatial Very Happy mam dve 1 mno Razz a xcem ist odpovedat nabuduce.aspon daco ze mi ide celkom
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimeŠt november 08, 2007 12:29 am

gratulujem...
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimeŠt november 08, 2007 1:09 am

dakujem Razz
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimeŠt november 08, 2007 1:20 am

hehe...zachvilu budes mat 4 hviezdicky....
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimeŠt november 08, 2007 8:29 pm

nooo ani taq az zaxvilu to nebude Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimeŠt november 08, 2007 9:33 pm

to zmaknes...
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimeŠt november 08, 2007 11:47 pm

Very Happy som hovorila ze do vjanoc bude mat mozno 5 Very Happy nooo ale taq nvm ci sa mi to podari
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 1:34 pm

no asi tak v januari....ako stravite silvestra??
Návrat hore Goto down
MončaxD
FOB Hero
FOB Hero
MončaxD

Počet príspevkov : 1620
Registration date : 23.09.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 3:06 pm

Nwm... My sa zakaždym stretneme cela rodina... nuuuuda Sad iba zo sesterkami je haluz... najradšej by som Silvester stravila s kamoškami ale tie byvaju v susednej dedine a mama ma na silva nikam nepusti... Sad Ale aspon ten alkohol bude Razz
Návrat hore Goto down
http://inheaven.blog.cz/
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 4:26 pm

ja mozem chodit von....ale povinne na 10 minut o pol noci domov oslavit a prec
Návrat hore Goto down
MončaxD
FOB Hero
FOB Hero
MončaxD

Počet príspevkov : 1620
Registration date : 23.09.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 8:33 pm

To by som asi mohla aj ja keby moje "kamošky"( ak mi ešte nejake ostali) nebývali v druhej dedine..
Návrat hore Goto down
http://inheaven.blog.cz/
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 8:42 pm

hehe...preco nebyvame vsetci v jednej dedine???
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 11:11 pm

Very Happy ja som cez silvester najradsej doma.to je proste uz tradicia ze mama urobi xlebicky,taq pozerame telku seci,cakame do polnoci,pripijeme si a ideme von postrielat njeco Very Happy mne sa to paci taq jaq to je
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 11:37 pm

ta ja najprv vecer o siedmej vypadnem z domu....som v bare hram s kamoskami(az 2) a s kamosmi (asi 6) biliard....o 23:45 sa odoberam domov....som tam 10 minut to zvyknem do seba vyliat flasu sampanskeho(normalne nie detske blee) a idem von....a som tak do stvrtej rana a vraciam sa domov az ked rodicia spia....minule sme narobili nenormalny bordel pred bytovkami....ako po vybuchu....vsade petardy,rakety....krabicky a 2 buchnute zapalovace...
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

Počet príspevkov : 2076
Registration date : 27.06.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 11:40 pm

ja som vzdy doma na sivleter to je proste zvyk tiez pozerame telku a vybuchame par piratov...nemam naladu ist von kedze tu byva bordela vsade hukot....nemam rada ked je na 1 mietse vela ludi Very Happy
Návrat hore Goto down
https://falloutboy.slovakforum.net
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 11:42 pm

ani ja ale sediet s mojimi rodicmi a navstevou doma pri telke??a este s mojim bratom co v kuse rozprava??to sa neda...
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 11:45 pm

Very Happy my nastastie navstevy nemame Very Happy no len proste doma je fajne teplo na jaq vonku kosa a taka pohodicka a urcite nepojdem tu ku dedinskym kktom sa spit abo co.
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 11:46 pm

ja sa neopijam...
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 11:50 pm

UIplne suhlasim so Zuzkou....doma je to super Very Happy
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 11:55 pm

nehovorim Fobgirl ze ty sa opijas.Ale u nas je to taq.Na silvestra povinne ked sa musi zrit...odveci trapas.ale to je nazor na celu moju dedinu.ehm a akoze jaka jedna kurwa vcera zapotila ze pocuvam otrasnu hudbu.dpc ked som raz na nu zacala nadavat ta akoze som nevedela prestat.tote jej disco hity to je presne super.ona pocuva disco,texno,dajake trapne remixy,hip hop a proste cela je trapna si zafarbila hnede vlasy na blond a uz jej odrastaju,cize teraz ma blond a v strede hlavy hnedu cestu,je kurwa furt len o to jaq vypatra sa zaujima,cez xemiu sa maluje sak jej to vediet netreba,uci sa na 3,4,5 ale akoze kazdy ju xce.
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 11:56 pm

ta vies k nam chodi taky ujo s rodinou co ma na mna furt blbe pripomienky....neda sa to....idem si stavat prenosnu zvukovu barieru....fakt...ja som sedela 20 metrov od neho aj tak som ho pocula....a to len rozpraval....dnes som si zobrala ciernu zuvacku a sa ma pytal ze preco mam cierne pery ci som sa skusala zladit(ja chodim doma v ciernom)
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimePi november 09, 2007 11:56 pm

take Bitch neznasam Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimeSo november 10, 2007 12:00 am

ani ja....fuuj mame jednu taku v triede...ale zatial sa malujem len ja....
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitimeSo november 10, 2007 12:06 am

Very Happy ves to asi nikto Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 21 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pro ty co maj rádi pata
Návrat hore 
Strana 21 z 35Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 35  Next
 Similar topics
-
» Mate radi Lostprophets??

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Fall out boy :: Patrick Stump-
Prejdi na: