Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

pro ty co maj rádi pata

Goto down 
+11
Anna Kuolematon Raato
dannysek
Beatiful_Nightmare:D
Žany
iwus66
FOB-girl
verca
aduda
suchinka
Fucking Admin!
malabugy
15 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35  Next
AutorSpráva
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

Počet príspevkov : 5495
Registration date : 13.07.2007

pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Empty
OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:10 pm

ja milujem take pocasie....nenavidim leto...
Návrat hore Goto down
MončaxD
FOB Hero
FOB Hero
MončaxD

Počet príspevkov : 1620
Registration date : 23.09.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:12 pm

Ja mam leto rada... ale neznasam to ako ludia chodia oblečeny... Brrrrrr.... Ja si shortky nikdy neoblečiem...
Návrat hore Goto down
http://inheaven.blog.cz/
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

Počet príspevkov : 2076
Registration date : 27.06.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:18 pm

akoze nenosis kratke gate? Very Happy
Návrat hore Goto down
https://falloutboy.slovakforum.net
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:22 pm

ee...
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:24 pm

akoze je leto 35 stupnov a a vy si date kratke tricko a dlhe gate? ta mne je teplo v tielku a gate sakra take tie kratase moooc kratke Very Happy
Návrat hore Goto down
MončaxD
FOB Hero
FOB Hero
MončaxD

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:27 pm

Ja som mala kratke gate raz a od vtedy nosim iba dlhsie Very Happy Nič čo nieje pod kolena si neoblečiem... Alebo oblečiem ale musim mat leginsy alebo niečo take Razz
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:31 pm

no u nas bolo 39 a mala som oblecene teplaky bo mi bola zima.
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:33 pm

bozze tak to ja napriklad cez leto ani pod kolena nenosim Very Happy cez leto nieco fakt kratke Very Happy fakt kratke Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:35 pm

heh gatky?? Razz
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:41 pm

take nieco Very Happy Very Happy trosku dlhsie Very Happy
Návrat hore Goto down
MončaxD
FOB Hero
FOB Hero
MončaxD

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:52 pm

miny miny miny... bože... sesterka tak chodila cele leto... miny shortečky, miny tričečko... miny žabky... heh a nwm ešte čo... boli sme radi že nevišla v gatkach a podprske Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 5:56 pm

ta moja nie
Návrat hore Goto down
MončaxD
FOB Hero
FOB Hero
MončaxD

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 6:02 pm

Heh my ked sa stretneme sesterky z maminej strany je haluz ja hovado Very Happy Jedna hoperka dalša metalistka, sestra emáčka ja Punkerka a mala segra popova princezna Smile
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 6:03 pm

super kombinacia
Návrat hore Goto down
MončaxD
FOB Hero
FOB Hero
MončaxD

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 6:47 pm

Teeež si myslim... A s mamou som sa rozpravala o tom predvolani Very Happy Debata na 30 min.
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeUt október 30, 2007 6:48 pm

co povedala???
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

Počet príspevkov : 1485
Registration date : 14.09.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeSt október 31, 2007 3:55 am

Very Happy ehm zase som pozadu Very Happy ale ta vjete neska som dospavala poobede a ved vidno nje sak je skoro dva a je este nespim Very Happy nevadi Very Happy mno ja a leto....hm mam rada lebo som sa cez leto narodila Very Happy ale akoze letne oblecenie to teda nje Very Happy najlepsia je jesen,vtedy mozem nosit nohavice vzdy a moje dlhe sukne ked uz a svetre a take tensie bundicky,mno proste to sa vyzivam Very Happy ale nemam rada zimu,boze jaq snehuliak si pripadam Very Happy a ja mam akurat taq jednu sesterku,s ktorou sa nevidim niekedy cely rok a bratancov tjez mam kade tade po svete cize ja netusim co oni pocuvaju Very Happy a akoze toto co ja pocuvam,taq sa paci aj mojej mame Very Happy aspon par songov Very Happy ocovi uz nje,mno iba malo Razz a brat,to ani nvm co pocuva,ale proti mojmu stylu nema nic Razz ehm dajak som sa rozkecala Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeSt október 31, 2007 11:18 am

nevvva ja milujem jesen a zimu....
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeSt október 31, 2007 5:16 pm

zimaaaaaaaaaaa Very Happy nech uz snezi...ludia mam krasnu zimnu bundu co som si kupila pred rokom+ uzasne topanky ktore mi pridaju aj 7 cm Very Happy milujem sneh a aj ked mam 17 vzdy sa tesim na vianoce ako kebyze mam 3 Very Happy uz teraz mi hrabe stale si pustam vianocne pesnicky samozrejme ze najviac tu od FOB Very Happy (LPS vianocnu nemaju Very Happy )
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeSt október 31, 2007 7:27 pm

Very Happy Very Happy ja tjez zboznujem vjanoce,ale zimu az taq nje Very Happy ale tjez mam supa kabatik zeleny taky fajnucky Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeSt október 31, 2007 7:39 pm

no ja mam normalnu bundu zimu milujem len pre to ze mam rada ten pocit ked sa korculujem...no toho roka sa vemi ani nie lebo na lad bude kazdy den chodit jeden chalan co sa stale otravuje...
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeSt október 31, 2007 10:14 pm

Razz aky xalan? ten tvoj spoluziak? Very Happy ja uz sa tesim na klzisko Razz tjez sa rada korculujem
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeSt október 31, 2007 10:21 pm

niee jeden prizivnicky deges(ja ho tak volam XD) pred zaciatkom leta sa se nastahovali....a byva vedla mojho spoluziaka do ktoreho sa chodim bavit o futbale a pozerame aj zapasy....no a ked tam chodi on ja tam uz nechodim....minule som sedela na lavicke a on aj s mojim spoluziakom sedel v altanku a ten deges mi zakrical:HEJ DENISA ADAM TA CHCE! ja som mu zakricala strc sa na take nenaletim...
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeSt október 31, 2007 10:40 pm

fuha akoze teba kolko xalanof xce? Very Happy dakto sa ma Very Happy mnooo ale mozno si fakt vymyslal ale ked si taqa kocka taq nvm nvm Razz
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitimeSt október 31, 2007 10:42 pm

vymyslal si....debil jeden som ho tak koply ze mal zelenu modrinu...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 15 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pro ty co maj rádi pata
Návrat hore 
Strana 15 z 35Choď na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35  Next
 Similar topics
-
» Mate radi Lostprophets??

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Fall out boy :: Patrick Stump-
Prejdi na: