Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

pro ty co maj rádi pata

Goto down 
+11
Anna Kuolematon Raato
dannysek
Beatiful_Nightmare:D
Žany
iwus66
FOB-girl
verca
aduda
suchinka
Fucking Admin!
malabugy
15 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35  Next
AutorSpráva
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

Počet príspevkov : 5495
Registration date : 13.07.2007

pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeŠt september 13, 2007 4:42 pm

heeh......ja moc na vtipy nesom....
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

Počet príspevkov : 2076
Registration date : 27.06.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeŠt september 13, 2007 5:40 pm

ja som smejem sa furt aj ked to nie je vtipne...som asi az moc velky opitimista Very Happy
Návrat hore Goto down
https://falloutboy.slovakforum.net
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeŠt september 13, 2007 6:37 pm

heh....ja som skor pesimista ako optimista + cholerik
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePi september 14, 2007 9:31 pm

ja opitimsta krizeny s flegmatikom a ale asi z 99% sa pokladam za blazna Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePi september 14, 2007 9:39 pm

heh...ja po vsetkych ludoch v triede vrieskam furt som nervozna a som aj pesimista....ja sa nepokladam za blazna....zatial....kym to uz neprerastie ta moja mania na maximum....
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeNe september 16, 2007 6:57 pm

uz sa za blazna pokladam....sibe mi.....uz sa neviem udrzat....
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

Počet príspevkov : 1485
Registration date : 14.09.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePo september 17, 2007 9:25 pm

aj moja kamoska povedala ze je skaredy!ale mne sa nezda!strasne zlatucky usmev ale ma najma bohovsky hlas!ten zboznujem!a aj jeho siltovky su mooooc super:Pa cely taky sympos v pohode:)
Návrat hore Goto down
Fucking Admin!
Admin
Admin
Fucking Admin!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePo september 17, 2007 9:33 pm

ja uz radsej svoj nazor na vyzor Patricka pisat nebudem aby ma FOBgirl a Bugy nazabili Laughing
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeUt september 18, 2007 8:22 am

heh....aj moj brat ovedal ze Patrick je skaredy,ze vyzera ako potkan....suhlasim zo ZuZuSiQ
Návrat hore Goto down
dannysek
Dedicated Fan
Dedicated Fan
dannysek

Počet príspevkov : 201
Registration date : 09.08.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeUt september 18, 2007 7:14 pm

ja taky Very Happy mojekamoska nechape jak se mi muze libt... ale ze by nekdo primo rekl ze je hnusnej nebo tak trak to ne Very Happy to by ode mne dostal poradnou nakladacku Very Happy
Návrat hore Goto down
http://falloutboyatd.blog.cz
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeUt september 18, 2007 9:33 pm

aj odo mna.....ja som taku nalepila bratovi....ajajaj potom mal este dlho cervene
Návrat hore Goto down
Žany
Loyal Fan
Loyal Fan
Žany

Počet príspevkov : 827
Registration date : 27.07.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeSt september 19, 2007 4:46 pm

chudááák:D...no patrick prostě neni muj typ....ale neřikám že je hnusnej to ne:)...
Návrat hore Goto down
Anna Kuolematon Raato
TBO fan
TBO fan
Anna Kuolematon Raato

Počet príspevkov : 2125
Registration date : 25.08.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeSt september 19, 2007 7:38 pm

taky to není můj typ...ale určitě není hnusnej!!...Very Happy
hehe já sem poslední dobou taky docela dost vzteklá...Very Happy a nepříjemná a mám všeho dost...!!! Very Happy a závislá na netu ! Very Happy
Návrat hore Goto down
http://anulkyblogisek.blog.cz
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeSt september 19, 2007 8:05 pm

heh aj ja som v poslednom case taka akoby nie vo svojej kozi....len co pridem do triedy zacnem vrieskat....na vsetkych co mi robia zlost....
Návrat hore Goto down
Žany
Loyal Fan
Loyal Fan
Žany

Počet príspevkov : 827
Registration date : 27.07.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 5:00 pm

no já taky na všechny hned prskám kvůli každý maličkosti
Návrat hore Goto down
Anna Kuolematon Raato
TBO fan
TBO fan
Anna Kuolematon Raato

Počet príspevkov : 2125
Registration date : 25.08.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 6:10 pm

tak já sem zase taková že se pořád řehtám....nějak moc neprskám,ale zase když přídu domů můžu bratra umlátit...Very Happy s bratrem to se v jednom kuse hádáme,řveme na sebe....no co vám budu povídat....Very Happy nejlepší na tom je že je mu 6 let a já v jeho věku neuměla tolik sprostejch slov co on.....mě to naučili bratranci,jeho z části děda z části já...Very Happy
Návrat hore Goto down
http://anulkyblogisek.blog.cz
verca
Dedicated Fan
Dedicated Fan
verca

Počet príspevkov : 371
Registration date : 30.06.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 8:08 pm

no jam zase sestru co ma 7 Razz vkuse sa hadame,bijeme no proste sa neznesieme v jednej miestnosti(ale zato detsku izbu mame spolocnu) hrozaa.vsade chce ist so mnou este aj ked idem s kamoskami von.a brat.jeziiiis este horsie s tym sa hadam na kazdej sprostosti..ako kto pojde na net,a ked sa dostanem na net ja tak ma uz po 20 minutach vyhana od netu-cisty debil.ale aj tak som rada ze ich mam lebo by som sa potom doma asi nudila Very Happy .
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimeŠt september 20, 2007 8:59 pm

ja brata furt zavriem v jeho izbe,pustim si nahlas hudbu,nech si trieka kolko chce na nete bol naposledy vo februari....nikto iba ja chodim na net aj oco ale ten ma vlastny pocitac...
Návrat hore Goto down
malabugy
Absolute Fan
Absolute Fan
malabugy

Počet príspevkov : 1519
Registration date : 28.06.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:30 pm

no ja mam jen setru a te je 5 takže počitač je pro ni passe no a pak rodiče aly ty maji notebooky Smile
Návrat hore Goto down
http://www.falloutboyrock.blog.cz
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:32 pm

heh u nas je to tak isto...moj brat chodi k babke na pc....mamka nechodi na pc a oco ma notebook....
Návrat hore Goto down
malabugy
Absolute Fan
Absolute Fan
malabugy

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:34 pm

taky dobrý no Smile
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:37 pm

ja som na pc sama.....nik mi tu neryje a ani nemoze....som spravca pc a mam zamknute konto....mam este jedno hostia....
Návrat hore Goto down
malabugy
Absolute Fan
Absolute Fan
malabugy

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:52 pm

taky dobrý
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:54 pm

aspon mi mamka nepozera kolko fotiek mam natlacenych v pocitaci....
Návrat hore Goto down
dannysek
Dedicated Fan
Dedicated Fan
dannysek

Počet príspevkov : 201
Registration date : 09.08.2007

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitimePi september 21, 2007 10:56 pm

jáááááj.. já jsem jedináček Very Happy:D:D:D:D:D kiš kiš Very Happy ale táta vždycky příde a: už zase sedí u počítače.. ti to zatrhnu!!! teda většinou příde řekne: A co jako:?!?!?!?!? já bych mu na to nejradši odsekla něco jako: hovno vole, ale to bych užý se na net vážně asi nepodívala:D:D:D
Návrat hore Goto down
http://falloutboyatd.blog.cz
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: pro ty co maj rádi pata   pro ty co maj rádi pata - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pro ty co maj rádi pata
Návrat hore 
Strana 7 z 35Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35  Next
 Similar topics
-
» Mate radi Lostprophets??

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Fall out boy :: Patrick Stump-
Prejdi na: