Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.

Goto down 
+11
dannysek
Beatiful_Nightmare:D
Žany
Anna Kuolematon Raato
fall out girl111
malabugy
iwus66
FOB-girl
aduda
verca
Fucking Admin!
15 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27  Next

Ktora Hoodie je najkrajšia?
*1
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_lcap19%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_rcap
 19% [ 3 ]
*2
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_lcap6%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_rcap
 6% [ 1 ]
*3
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_lcap6%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_rcap
 6% [ 1 ]
*4
 6% [ 1 ]
*5
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_lcap19%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_rcap
 19% [ 3 ]
*6
 6% [ 1 ]
*7
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_lcap25%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_rcap
 25% [ 4 ]
*8
Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_lcap13%Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Vote_rcap
 13% [ 2 ]
Celkom hlasov : 16

AutorSpráva
dannysek
Dedicated Fan
Dedicated Fan
dannysek

Počet príspevkov : 201
Registration date : 09.08.2007

Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePi september 21, 2007 11:00 pm

hihi:D já úrazy nesnášim!!!! a jako nejvíc zlomeniny.. to je peklo:D i když jsem měla akorát jednou zlomenou ruku:D
Návrat hore Goto down
http://falloutboyatd.blog.cz
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

Počet príspevkov : 5495
Registration date : 13.07.2007

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePi september 21, 2007 11:03 pm

ja som mala zlomeny clenok,ruku....
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

Počet príspevkov : 1485
Registration date : 14.09.2007

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePi september 21, 2007 11:03 pm

hm mne nje.niezeby som sa nejak rada odhalovala to nje ale taq ked je 30 stupnov to kratke triko si dam Very Happy
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePi september 21, 2007 11:06 pm

Very Happy ja som nikdy nemala zlomeny dokonca ani prst Very Happy ani nexcem Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePi september 21, 2007 11:06 pm

mne to je jedno moze byt aj 40 ale som oblecena v dlhom rukave....
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePi september 21, 2007 11:14 pm

Razz ja by som nemohla
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePi september 21, 2007 11:16 pm

mne to je jedno...ale moj spoluziak si nasiel noveho kamarata teraz sa pristahovali...ten na mna pozeral jak na blbu.....v ciernom.....nechcem sa s nim ani rozpravat,stretnut a tak...aj ked kazdy vikend chodim okolo jeho domu....
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeSo september 22, 2007 12:05 am

no ved sa nemusis s nim rozpravat Very Happy ja ignorujem velmi vela ludi Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeSo september 22, 2007 7:20 am

ved ja sa s nim ani nemienim rozpravat....ved vyzera ako buzerant......ja sa uz nerozpravam s nikym okrem rodiny
Návrat hore Goto down
Anna Kuolematon Raato
TBO fan
TBO fan
Anna Kuolematon Raato

Počet príspevkov : 2125
Registration date : 25.08.2007

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeSo september 22, 2007 6:40 pm

heh....teda já mluvim se spoustou lidma..ale to je takový to z nutnosti...Very Happy kdybych měla říct s kolia lidmama se bavim ze svý vůle tak byto byly asi jenom tři + rodina...Very Happy
Návrat hore Goto down
http://anulkyblogisek.blog.cz
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeSo september 22, 2007 7:48 pm

jj....ja s 3 spoluziakmi(dievca a 2 chlapci) a rodiny....+ samozrejme,vy
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeSo september 22, 2007 9:46 pm

ja z okolia kecam s jednou holkou ale uplne len ze obcas a v skole so vsetkymi spoluziakmi v poho plus ete moja naj kamoska a rodina to je vsetko Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeSo september 22, 2007 10:01 pm

s mojimi sa neda kecat
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeSo september 22, 2007 10:47 pm

to uz pdoal toho ake mas stastie Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeNe september 23, 2007 1:55 pm

jj....niekto ho velke nema...
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeNe september 23, 2007 8:08 pm

ze napr ja Very Happy ja mozno len taq akurat na spoluziakov
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeNe september 23, 2007 8:42 pm

heh ja na vsetkych...myslim rovesnikov alebo 10-17 rocnych...
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimeNe september 23, 2007 9:07 pm

juj ta fajne ti Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePo september 24, 2007 2:22 pm

heh fajne???a to uz preco??
Návrat hore Goto down
Žany
Loyal Fan
Loyal Fan
Žany

Počet príspevkov : 827
Registration date : 27.07.2007

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePo september 24, 2007 4:15 pm

o co tady běží?
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePo september 24, 2007 4:32 pm

ze som cholerik a ze po kolko rocnych ludom vrieskam...
Návrat hore Goto down
Anna Kuolematon Raato
TBO fan
TBO fan
Anna Kuolematon Raato

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePo september 24, 2007 5:23 pm

heh,...my na sebe ječímě všichni...ale já sem ta která sedí a vbšemu se blbě řehtá tak všem lezu na nervy nejvíc Very Happy
Návrat hore Goto down
Absolute Fan
Absolute Fan

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePo september 24, 2007 5:28 pm

Very Happy aha ja som poxopila ze tolko mas kamosov Very Happy no ja vrieskam len po niekolkych individuach z nasej triedy alebo nvm proste po niekom kto ma vytoci Very Happy ale nexcite sa so mnof hadat lebo vtedy fakt nikoho nesetrim Very Happy
Návrat hore Goto down
FOB-girl
Maniac!!!!
Maniac!!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePo september 24, 2007 5:28 pm

heh ved aj mz...ale ja najviac a este par chalanov a jedno dievca...najma ja s mojim "milovanym" spoluziakom
Návrat hore Goto down
Anna Kuolematon Raato
TBO fan
TBO fan
Anna Kuolematon Raato

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitimePo september 24, 2007 5:30 pm

teda já když se hádám...no to je vždycky hustý...Very Happy tak se s těma lidma radši nebavim,protože pak z toho mám akorát problémy...Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.   Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí. - Stránka 10 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Anketa alebo čo človek neurobí ked sa nudí.
Návrat hore 
Strana 10 z 27Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Fall out boy :: Pete Wentz-
Prejdi na: